• Linda Brueland

Dette er meg

For noen år siden ble jeg langtidssykemeldt pga slitasje skader i ryggen og var til ulike behandlinger flere dager i uken, ble mer og mer stillesittende og kiropraktoren rett og slett ga meg opp og sa at dette fikk de ikke gjort noe med. Hverken smertestillende eller behandling hjalp så jeg begynte å utforske alternativer. Det var da jeg kom over ketogen diett, i folkemunn “LCHF”. 

Jeg hadde lagt på meg en god del vekt, noe som ikke gjorde hverdagen enklere, og jeg var desperat til å finne noe som kunne hjelpe meg å ha en bedre hverdag, og selvfølgelig få meg tilbake til arbeidslivet. Jeg slukte alt jeg kom over av informasjon, la om kostholdet og begynte “magisk” å gå ned i vekt. Dette gjorde at jeg fikk mere motivasjon til å bevege meg og fikk lettere å utføre øvelser fra fysioterapeut. Jeg kom meg etterhvert ut i arbeidslivet igjen, 17 kg lettere. 

Når jeg etterhvert begynte å få andre plager, som rett og slett ble for mye for kroppen og jeg ble diagnostisert med flere ulike diagnoser så begynte jeg å grave enda dypere i ernæring og kosthold. Takket være dette er jeg nå ikke sengeliggende og jeg har funnet en måte å gi kroppen best mulig næring slik at den kan konsentrere seg på å lege seg selv, og lettere håndtere både de fysiske og psykiske plagene. 

Vi reagerer ulikt, og at dagens kostråd gitt av Staten ikke passer alle rett og slett er en mening jeg ikke er alene om. Jeg besitter nå utrolig mye kunnskap slik at jeg kan hjelpe andre til en bedre hverdag. Det er mange som trenger en livsstilsendring og “spis mindre, tren mer” fungerer ikke for alle. 

Jeg har alltid vært veldig interessert i mat og matlaging, lage mat fra bunn av, vite hvor maten kommer ifra, næringstettheten i ulike livsmiddel og rett og slett hvor mye uren og prosessert mat vi får i oss idag. 

Kosthold og mat påvirker oss ikke bare fysisk men også psykisk, mange sliter med sukkeravhengighet, og at det er et reelt rusproblem for mange da man bl.a fòrer hjernen med mat og sukker for en midlertidig trøst istedenfor å finne løsninger på problemene rundt seg, eller hvordan mat kan gi hormonell ubalanse som kan gi direkte fertilitetsproblemer. 

Alt dette sitter jeg med personlig erfaring av og vil bruke denne erfaringen og si, det finnes en vei ut!

Jeg har og en spirituell side som vil gjenspeiles i mine varer, og måten jeg jobber på. Jeg utfører Yoga nesten daglig, og har mye fokus på at vi må få ned det daglige stresset, og prioritere oss selv og vårt indre velbefinnende. Jeg tar gjerne inn naturen, og syns det er viktig at vi tilbringer tid ute da naturen har stor påvirkningskraft på både vårt psykiske og fysiske!

Jeg er utdannet Kostholdsveileder ved Tunsbergs Medisinske Skole og vil med dette kunne hjelpe deg, og gi deg de verktøy du trenger for å kunne få en bedre hverdag, for eksempel ved vektnedgang, vektoppgang, ulike helseutfordringer som kan knyttes til kosthold, eller om du bare har lyst å spise litt sunnere men ikke vet hvordan du skal starte!

Vannmerke av min logo er lagt i bakgrunn for å beskytte vitnemålet.

Hva jeg gjør

Jeg tilbyr nettbasert coaching og kostholdsveiledning etter avtale via videosamtale, sosiale medier og blogg. Jeg tilbyr både ferdige kostholdsplaner (disse vil komme i nettbutikken) men også skreddersydde planer, sammen med personlig oppfølging. 

Dette skjer etter avtale, enten med personlig oppmøte eller digitalt, alt etter hva kunden trenger og hva som er fysisk mulig å gjennomføre.

Jeg vil og kunne tilby kurs i matlaging av sunne og enkle måltider for både private og for bedrifter.

Rett og slett kostholdsveiledning og livsstilscoaching med fokus på helse og ketogen livsstil.

Hvordan jeg gjør det

Nettbasert via sosiale medier, bloggen og videosamtaler. 

Avtalte kurs vil kunne holdes både digitalt og irl. 

Bloggen oppdateres jevnlig med interessante artikler, blogginnlegg, og på nettsiden finnes også oppskrifter og jeg vil etterhvert kunne tilby kostholdsplaner og deilige ukesmenyer.

Meld deg gjerne opp for å motta nyhetsbrev, sånn at du aldrig går glipp av et nytt innlegg eller en ny oppskrift!

Firmaopplysninger

NORWEGIANKETO KOSTHOLDSVEILEDER BRUELAND

post@norwegianketo.no

c/o Linda Brueland
Rakeievegen 1844
2150 ÅRNES

Org.nr 930 630 233

Din helse er en investering, ikke en utgift!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

og få gode oppskrifter, tips og informasjon.

Vi spammer ikke!
Les personvernerklæring for mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Les mer