Legg 2 osteskiver på et stekebrett med bakepapir, litt oppå hverandre. Gjenta med alle skivene.
Stek osteskivene nederst i ovnen, i 6-8 min. Pass på, avhengig hvilken type ost og hvor tykke skivene er så vil steketiden variere. De skal ha smeltet og begynt å få en lett gylden farge i kantene.
Ta brettet ut av ovnen og la skivene kjøle seg ned, de stivner helt underveis.
Osteknekkene er ferdig! Smør de med litt majones eller smør, og topp med ditt favoritt-pålegg og litt grønnsaker!
Merknader
Tips! Osteknekkene kan spises som de er, men for litt ekstra smak kan du krydre de med feks min "Everything-but-the-Bagel"-miks. Eller litt tacokrydder hvis du vil bruke de til mexikansk mat, og kanskje dyppe i quacamole? Eller bare litt sesamfrø og havsalt! Tips! Del osteskivene i 2 før du steker de, strø på litt tørket timian, sesamfrø og havsalt og tada! Kjeks til ostefatet!