Hei! Så gøy at nettopp DU har funnet veien til denne siden!

Jeg heter Linda, jeg er 37 år og utdanner meg akkurat nå til Kostholdsveileder med inriktning på ketogent og anti-inflammatorisk kosthold, hvor fokuset ligger på sunn og god mat, vare seg målet er å gå ned noen kilo i vekt eller for å oppnå et sunnere indre og ytre!! 

Min store pasjon her i livet er nemlig å lage mat, og det vil jeg dele med dere, sammen med min kunnskap innen kosthold og helse. Det er nemlig så mangt!

Her inne vil du finne spennende oppskrifter, både kjappe og enkle, og de som trenger litt mere tid å tilberede! Oppskriftene finner du i menyen under nettopp “Oppskrifter”. Du kan også bruke søkefunksjonen.

Jeg kommer frekvent til å oppdatere bloggen med nye, spennende og innholdsrike innlegg. Disse vil omhandle alt fra matglede, tips til hvordan du får en mindre stressfull hverdag, til  ulike helseutfordringer og hvordan du forhåpentligvis kan minimere symptomene og i noen tilfeller kanskje helt bli kvitt de? Jeg vil dele ulike oppskrifter og etterhvert når jeg har fullført min utdanning vil jeg kunne tilby kostholdsplaner og konsultasjoner. 

Jeg håper dere vil følge meg videre!

Legg gjerne igjen en kommentar under og huk av for nyhetsbrev, så mottar du et varsel når det publiseres nye innlegg her inne!

Hvis du har noen spørsmål eller kanskje et tema du vil at jeg skal ta opp, ikke nøl med å send meg en mail så skal jeg gjøre mitt beste for å innfri dine ønsker!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.