Rødbete-hummus

En knæsj rosa dipsaus gir et fargesprakende innslag på matbordet!
FORBEREDELSESTID 5 minutter
KOKETID 30 minutter
Matrett dip, Dressing og sauser
Nasjonalitet midt-østen
Porsjoner 4 porsjoner
Kalorier 140 kcal

Ingredienser
  

  • 1 boks kikerter 175g
  • 100 g rødbete kokt
  • 1-2 stk hvitløksfedd finhakket
  • 1 ss tahini sesam-paste
  • 1 klype havsalt
  • 1-2 ss sitronsaft
  • 0.5 ts spisskummin
  • 1-2 ss olivenolje

FREMGANGSMÅTE
 

  • Hell av laken fra kikertene.
  • Kutt rødbete i litt mindre biter.
  • Ha alle ingredienser i en kjøkkenmaskin utstyrt med S-kniv, eller i en beholder hvor du kan bruke en stavmikser. Miks alt til en jevn røre, smak av med salt. Er røren for tykk kan du spe den med litt vann til ønsket konsistens.
  • Jeg har skrevet 1-2 på hvitløk, sitron og olivenolje, fordi her må man smake seg litt frem, så begynn gjerne med halvparten og øk eventuelt på med mer.

Merknader

Makronutrienter
KH/100g: 10g
(Gram/porsjon: ) 90g
 
Karbohydrater: 37,2g
Protein: 18,7g
Fett: 33,9g
Stikkord hummus, lavkarbo, lchf, saus, vegansk, vegetar
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.