Syltet rødløk

Sukkerfri syltet rødløk med et lite kikk! Perfekt til taco, grillmat og salater!
FORBEREDELSESTID 10 minutter
KOKETID 30 minutter
Matrett Annet tilbehør, Småretter og snitter
Porsjoner 1 400ml glass

Utstyr

  • 1 vasket/sterilt glass med lokk

Ingredienser
  

  • 2-3 rødløk
  • 2 dl vann
  • 0.5 dl eplesidereddik
  • 2 ss Sukrin/SukkR gold
  • 1 ts salt
  • 1 laurbærblad
  • 5 hele sortpepperkon
  • 0.5 jalapeno eller chili

FREMGANGSMÅTE
 

  • Kutt jalapenon i skiver.
  • I en kjele ha oppi alle ingredienser utenom løken. Gi alt et lite oppkok og rør slik at søtningsmiddelet smelter. Ta av kjelen og la væsken kjøle seg litt ned.
  • Fjern skallet på rødløken og vask de. Fjern endene og del løken i to.
  • Kutt løken i skiver på "langs", alltså motsatt vei som om du skulle kuttet ringer.
  • Legg løken oppi et rent glass og hell over væsken sammen med alt krydder.
  • Sett kjølig og la stå i minimum 4h før servering. Holdbarheten er ca 1 uke, pass på at du alltid bruker en helt ren gaffel når du skal ta av den ferdig sylta rødløken!
Stikkord keto, lavkarbo, rødløk, sylta rødløk
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.