Osteknekkis

Superenkel oppskrift på osteknekke! Bruk de med masse pålegg, som snacks eller hvorfor ikke til fredagstaco`en?
FORBEREDELSESTID 1 minutt
KOKETID 10 minutter
Matrett Annet tilbehør, Brød og bakst, Frokost, Lunsj, matpakke, Småretter og snitter, Snacks, Vegetar
Porsjoner 6 stykk

Utstyr

  • 1 ostehøvel

Ingredienser
  

  • 12 skiver gulost Gouda, Jarlsberg, Norwegia, Taffel o.l
  • eventuelt krydder, se tips nederst!

FREMGANGSMÅTE
 

  • Sett ovnen på 175*C.
  • Legg 2 osteskiver på et stekebrett med bakepapir, litt oppå hverandre. Gjenta med alle skivene.
  • Stek osteskivene nederst i ovnen, i 6-8 min. Pass på, avhengig hvilken type ost og hvor tykke skivene er så vil steketiden variere. De skal ha smeltet og begynt å få en lett gylden farge i kantene.
  • Ta brettet ut av ovnen og la skivene kjøle seg ned, de stivner helt underveis.
  • Osteknekkene er ferdig! Smør de med litt majones eller smør, og topp med ditt favoritt-pålegg og litt grønnsaker!

Merknader

Tips! Osteknekkene kan spises som de er, men for litt ekstra smak kan du krydre de med feks min "Everything-but-the-Bagel"-miks. Eller litt tacokrydder hvis du vil bruke de til mexikansk mat, og kanskje dyppe i quacamole? Eller bare litt sesamfrø og havsalt! 
Tips! Del osteskivene i 2 før du steker de, strø på litt tørket timian, sesamfrø og havsalt og tada! Kjeks til ostefatet!
Stikkord frokost, keto, ketosnacks, lavkarbo, lowcarb, osteknekkis
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.